اين که آيا شما در آستانه تنظيم قرار ملاقات براي عمل جراحي کاشت دندان هستيد يا به تازگي اين روش را انجام داده ايد ، احتمالاً مي خواهيد بدانيد که چگونه از خود مراقبت کنيد تا به سرعت از اين روش بدون مشکل و در صورت بهبودي سريع مراقبت کنيد.


 


سؤالاتي درباره ترميم ايمپلنت هاي دنداني و مراقبت هاي بعد از عمل اغلب درمورد آنچه بايد بخوريد و بعد از عمل چه چيزي نخوريد. اگرچه ايمپلنت ها آمده اند تا بتوانند نقش دندان هاي واقعي را براي شما بازي کنند و به شما کمک مي کنند هر آنچه را که مي خواهيد بخوريد و در هر ميوه و غذاي ترد را که ميل داريد بخوريد ، نيش بزنيد ، اما مدتي طول مي کشد تا آنها به داخل فک ها بپيوندند و براي دندان آماده شوند. قرار دادن تاج تا زماني که ايمپلنت هاي شما به طور کامل در جاي خود تثبيت نشده است ، بايد آنها را با دستکش بچه ها اداره کنيد.


درست مانند هر جراحي ديگر ، مدتي طول مي کشد تا يک بيمار با کاشت دندان از روند عمل بهبود يابد و به زندگي عادي برگردد. در اين مدت ، بيماران بايد از دستورالعمل هاي پس از عمل پيروي کنند تا تجربه اي موفق و بدون عارضه داشته باشند. در اينجا راهنماي تغذيه بعد از عمل جراحي ايمپلنت دندان وجود دارد.


 


نکات غذايي براي بازيابي ايمپلنت هاي دنداني


اول و مهمترين نکته اين را بخاطر بسپار که بدن شما براي بهبودي مناسب به تغذيه نياز دارد. بنابراين از خوردن وعده هاي غذايي غافل نشويد و غذاهاي مغذي بخوريد تا سريعتر بهبود و بهبود پيدا کنند. اگر براي يک وضعيت پزشکي مانند ديابت در رژيم غذايي خاصي قرار داريد ، فقط آن را دنبال کنيد و از دندانپزشک خود بخواهيد بر اساس رژيم فعلي خود دستورات لازم را به شما ارائه دهد.


 


يک ساعت بعد از جراحي خود ، با رژيم مايع (سوپ ، شير ، بستني و غيره) شروع کنيد. در مورد آنچه مي خواهيد غذا بخوريد با پزشک خود م کنيد. برخي از عناصر مورد استفاده در سوپ ها و ساير غذاهاي مايع اسيدي هستند و مي توانند باعث سوزش و احساس سوزش شوند. براي 24 ساعت اول بعد از عمل از غذاهاي گرم و نوشيدني ها خودداري کنيد. همچنين از استفاده از ني براي نوشيدن به مدت يک روز خودداري کنيد.


 


براي اولين هفته بعد از عمل ، بايد از غذاهاي سخت اجتناب کنيد تا در هنگام جويدن ، روي لثه خود فشار وارد کنيد. از غذاهاي نرم و پوره شده مانند پودينگ ، سوپ ، سيب زميني پوره شده ، ماست ، پنير ، شيرخشک ، جو دوسر و تخم مرغ آب پز استفاده کنيد.


 


محصولات لبني گزينه هاي خوبي براي شما هستند زيرا سرشار از کلسيم و پروتئين هستند ، که براي تقويت فک ها ضروري هستند ، بنابراين باعث مي شود که ايمپلنت ها در جاي خود سريع تر شوند.


 


در هفته دوم پس از جراحي کاشت دندان ، رژيم غذايي نرم خود را ادامه دهيد زيرا لثه هاي شما هنوز هم حساس هستند و بايد به آرامي درمان شوند. اگر مي خواهيد گوشت را به رژيم غذايي خود اضافه کنيد ، گوشت چرخ کرده و ماهي نرم را در نظر بگيريد که نيازي به جويدن زيادي ندارد. بعد از گذشت دو هفته لثه هاي شما تا حدودي بهبود مي يابد و شما قادر خواهيد بود عادت هاي غذايي معمول را تا حدودي از سر بگيريد ، اما بهتر است با احتياط بيشتر باشيد که با خوردن غذاهاي سفت و سخت و فشرده به لثه هاي خود فشار نياوريد. سعي کنيد مصرف گوشت خود را به شکل چرخ کرده محدود کنيد ، زيرا جويدن گوشت که خرد نشده و خوب پخته نشده باشد ، جويدن آن دشوار است و اين باعث فشار بر لثه ها مي شود.


 


ميوه ها و سبزيجات براي سلامتي و بهبودي شما بسيار مهم هستند ، اما مواردي را انتخاب کنيد که با خوردن حداقل جويدن آسان باشد. ميوه هاي خيلي ترش و اسيدي نبايد خورده شوند زيرا باعث درد در ناحيه جراحي مي شوند.


 


مواد غذايي براي جلوگيري از کاشت دندان


در طي دوره بهبودي يک روش کاشت دندان بايد از برخي غذاها خودداري شود. حتما از پزشک خود بپرسيد که بعد از عمل جراحي هيچ نوع خوردن غذا وجود ندارد. برخي از غذاهايي که بايد از آنها پرهيز کنيد به شرح زير است:


 


غذاهاي اسيدي مانند گوجه فرنگي ، سس گوجه فرنگي و آب پرتقال: اسيديته اين غذاها مي تواند باعث سوزش در لثه شما شود.


پاپ کورن ، آجيل ، تخمه آفتابگردان و غيره: اين مواد غذايي غالباً پوستي دارند که بين دندان ها قرار مي گيرند و باعث درد و التهاب مي شوند.


فلفل ترک خورده: بين دندانها و ايمپلنت ها قرار مي گيرد و باعث ايجاد درد و التهاب مي شود.


غذاهاي تند: غذاهاي پرادويه باعث درد و ناراحتي مي شوند


جويدن غذاها ترد و دشوار است


نان تست: از آنجا که نان تست نوعي نان نيست ، پس از جراحي کاشت دندان گزينه خوبي نيست.


برنج: برنج همچنين مي تواند در دهان گير کند ، بنابراين بهتر است آن را با انواع نان نرم تر جايگزين کنيد.


کنار گذاشتن غذاها ، شما همچنين بايد 2 هفته قبل از عمل کاشت دندان تا 2 هفته بعد از عمل سيگار کشيدن را متوقف کنيد ، زيرا سيگار کشيدن مانع روند بهبودي مي شود. همچنين برخي از دهانشويه هاي بدون نسخه مانند Listerine و Scope مي توانند در بهبودي اختلال ايجاد کنند و نبايد از آنها استفاده کرد. در عوض ، از شستشوي دهاني ايمن تر مانند کلرهگزيدين گلوات (Peridex) استفاده کنيد ، که معمولاً توسط دندانپزشکان به دنبال روش کاشت دندان تجويز مي شود.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رومیان قدیم شاپ تك تقویم رومیزی 99 دكتر سيد محمد مهدي خادم حسيني Rob سالشمار درگذشت‌های ایران فخرالدین نوری medicalhealth.parsablog.com نخود بانو